dijous, 27 de març del 2014

2H de Resistència BTT OLOST         
                                        Hola Ciclistes!!

Ja tornem a tenir aquí les 2h de Resistència en BTT d’OLOST! I aquest any amb MOLTES NOVETATS!

Primer de tot dir-vos que ens hem traslladat a la Zona Esportiva d’Olost  d’aquesta manera tan el circuit, que serà totalment nou , com el sopar estaran al mateix lloc.
Una altra novetat important es que el control de volta es farà mitjançant XIP!

Com l’any passat, la prova es disputarà el mes de juliol concretament el 12/07/2014.

Podeu fer les vostres inscripcions aqui: INSCRIPCIONS

La inscripció inclou SOPAR DEL CICLISTA un cop finalitzada la prova i és que, per evitar les hores de més calor, la prova es realitzarà de les 19h a les 21h del vespre.

El sopar és obert als acompanyants i públic de les dues hores amb un preu de 6€ . Podeu  reservar el sopar per als acompanyats enviant un mail a c.c.olost@hotmail.com

Entrega de trofeus pels tres primers en cada categoria

Horaris:

- Entrega de dorsals i inscripcions  mateix dia: 18:00h.
- Cursa: De 19:00h a 21:00h.
- Entrega de premis i sopar: A partir de les 21:00h.

Reglament:

·  El paddock, les carpes dels equips, el bar, el sopar, la sortida i  l’arribada de la prova serà tot a la Zona Esportiva d'Olost
·  Hi haurà servei de dutxes al pavelló municipal.
·  S'entregaran trofeus als tres millors participants de cada categoria.
·  El fet d´inscriure´s comporta acceptar les normes de l´organització. Aquesta es reserva el dret a modificar el recorregut, ajornar o suspendre la prova si les circumstàncies no són les adequades o es posa en perill l´activitat o la seguretat de qualsevol dels participants.
·  És obligatori l´ús del casc.
·  Per facilitar el bon funcionament del xip, és necessari que porteu ben visible el dorsal a la bicicleta.
·  Sigueu respectuosos en els moments de demanar pas als corredors que teniu al davant. Respecteu el ritme i possibilitats de qualsevol participant.
·  Sigueu acurats amb el medi ambient. Serà motiu de desqualificació el fet d´embrutar o malmetre l´entorn en que es desenvolupa la prova.
·  Durant les dues hores de resistència l´organització no es farà càrrec dels desperfectes mecànics ni els possibles accidents dels participants.

·  En cas d'abandonament serà obligatori avisar a l´organització.
·  En cas de patir un problema mecànic o caiguda i voler continuar la prova amb solament la meitat de l´equip o una sola bicicleta, el participant afectat haurà de finalitzar la volta sencera abans no pugui passar el relleu. Si no es completa la volta seguint el recorregut no serà comptabilitzada pels àrbitres de taula.
·  El recorregut serà degudament senyalitzat, marcat o tancat amb cintes. Als punts més conflictius l´organització disposarà d´ajudes per tallar el trànsit o bé orientar els corredors.
·  Els participants menors de 18 anys hauran d´ésser acompanyats pels seus pares/tutors o persones que autoritzin la seva participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada